Naschoolse opvang


Dikke Maatjes
Kinderopvang Dikke Maatjes biedt in samenwerking met onze school naschoolse opvang. Dikke Maatjes al ruim 15 jaar professionele kinderopvang in Haarlem en Santpoort. Uw kind wordt ondergebracht in het gebouw van Dikke Maatjes aan de Orionweg 77 in Haarlem. De kinderen worden van school opgehaald door de pedagogisch medewerkers van Dikke Maatjes. Voor de locatie Junoplantsoen gebeurt dit lopend. Buitenspelen doet de Dikke Maatjes op meerdere locaties: het Zaanenpark, het schoolplein van Locatie Juno of op het schoolplein van de Zonnewijzer. Tijdens de BSO tijd zijn er verschillende activiteiten welke het karakter hebben van een miniworkshop, verder zijn er diverse vakdocenten in sport, dans en zang verbonden aan de BSO van Dikke Maatjes. In de vakanties gebruiken wij diverse malen per week onze touringcar en gaan wij er op uit naar diverse boeiende of uitdagende locaties. Meer informatie treft u op onze website: www.dikke-maatjes.nl U kunt contact opnemen via de email info@dikke-maatjes.nl of via telefoon nummer 023-5265333. 

Partou
Op BSO Partou locatie Timorstraat zijn kinderen na schooltijd en in de vakanties van harte welkom! De professionele pedagogisch medewerkers verzinnen samen met de kinderen de leukste activiteiten en dankzij onze centrale ligging hebben wij bijzonder veel mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving. Sport & spel, binnen of buiten, kunst & cultuur of gewoon lekker een boekje lezen, kinderen mogen bij ons kiezen! Tijdens de vakanties hebben zij een speciaal vakantieprogramma met o.a. thema weken, uitstapjes en diverse workshops waaronder GPS speurtochten, theater, lego challenge, dans workshops en nog veel meer. Daarnaast hebben zij onze speciale jaarlijkse activiteiten zoals; vriendjesweek, modderdag, sportspektakel en nog veel meer. Voor inschrijven, informatie of aanvragen van een rondleiding kunt u contact opnemen met Partou klantenservice. Mailen naar klantenservice@partou.nl of bellen naar 088 – 235 75 00.

Hero
Leerlingen van de Liduinaschool locatie Junoplantsoen kunnen voor de buitenschoolse opvang terecht bij Hero Kindercentra. Alle BSO locaties van Hero Kindercentra zijn open tot 18.30 uur. In schoolvakanties en op margedagen is de opvang de hele dag open vanaf 08.00 uur. Hero Kindercentra staat voor sterke pedagogische kwaliteit, bevlogen medewerkers, zeer tevreden ouders en een toekomst gerichte opvang vol avontuurlijke activiteiten! De kinderen worden opgevangen op: BSO De Octopus, Wilgenstraat 81, 2023 NN, Haarlem BSO Sportiv-O, ’t Hoenstraat 1, 2023 KW, Haarlem BSO Kleef & Co, ’t Hoenstraat 7, 2023 KW, Haarlem BSO De Parachute, Timorstraat 38, 2022 RG, Haarlem. Inschrijven, informatie of een rondleiding aanvragen? info@herokindercentra.nl of bel 023 – 5123920.

Sportfever
Buitenschoolse opvang bij Sportfever Bewegen geeft de kinderen energie en plezier! Van nature vinden kinderen het heerlijk om te bewegen. Bij Sportfever staat die behoefte centraal. Stilzitten moeten ze leren, bewegen niet. Bewegen is uitermate goed voor de gezondheid en de totale ontwikkeling van kinderen. Ons beleid is erop gericht kinderen te ontwikkelen in sport en spel om zowel fysiek als mentaal. De meest sportieve BSO van Haarlem en omstreken!
● Breed sportief aanbod, variatie in sport en spelactiviteiten
● Sportfever heeft een samenwerking met de Koninklijke hockeybond,
voetbalbond, tennis- en cricketbond
● Vaste gediplomeerde sportmedewerkers met verklaring goed gedrag
● Gezond eten, lekker, veilig en bewust eten
● Kleine groepen: 1 medewerker op de 10 of 11 kinderen
● Assistent leidinggevende van locatie in bezit van BHV diploma 41
● De kinderen worden ingedeeld in groepen op leeftijd,
elke leeftijdsgroep heeft een eigen mentor
● Tennis, hockey, honkbal/softbal en voetbal trainingen te combineren met opvang
Wilt u meer weten over de buitenschoolse opvang, dan kunt u contact opnemen met onze administratie via administratie@sportfever.nl of bellen naar 023-210 0300.

Knutselkookclub 
Is je kind een echte keukenprins(es) of knutselkoning(in)? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De Knutselkookclub biedt een leuke, leerzame tijdsbesteding voor kinderen. Na school kun je terecht bij onze kook BSO om je eigen avond eten te maken. Of zoek je een leuke hobby? Kom dan gezellig naar 1 van onze kookclubs of creatieve clubs. Bovendien zijn we ook heel goed in het vieren van een feestje! Je kunt kiezen uit thema’s als piraten of prinsessen, (eenhoorn)taarten, pizzabakfeesten en ook voor een timmerfeest draaien we onze hand niet om. Kom gerust een keertje langs om een kijkje te nemen, of neem contact met ons op! amsterdam@knutselkookclub.nl of bel naar 06-27652697.